Over mij

Leefstijlcoach Ine Hermsen van Coachingspraktijk voor Verandering Duiven Zevenaar

Mijn naam is Ine Hermsen-Aaldering en ik ben de eigenaar en het gezicht achter 'Coachingspraktijk voor Verandering'. 

 

Ervaring

 

Na een uitgebreide ervaring op alle niveau’s in de dienstverlenende sector ben ik als zelfstandig coach aan de slag gegaan. Naast een brede algemene (master) opleiding heb ik tal van verkoop-, coach en managementtrainingen gevolgd en gegeven. Daarna heb ik de NLP (master) opleiding gedaan waarbij je leert hoe je mensen nog meer in verbinding kan brengen met hun innerlijke kracht. Ook heb ik (post hbo) PSBK gevolgd. Dat staat voor psycho-sociale basiskennis (geaccrediteerd door SNRO en CPION). Verder ben ik gecertificeerd leefstijlcoach ( Academie voor Leefstijl en Gezondheid) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en bij de BLCN, de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederland.

 

Die brede combinatie van opleiding en ervaring maken mij uniek als coach en als leefstijlcoach. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Een mens dat innerlijk tevreden is met zichzelf, beweegt zich veel vrijer in de wereld en is veel vitaler, veerkrachtiger en beter wendbaar. 

 

Mijn begeleiding is erop gericht om mensen dichter bij zichzelf te brengen. En dichter bij hun verlangens en drijfveren, zodat ze hun doel bereiken. Ieder mens heeft zelf de hulpbronnen in zich voor positieve verandering!

 

 

Mijn eigen groeiproces  

 

Als kind had ik last van negatieve gedachten en emoties. Toen ik ouder werd kon ik er iets beter mee omgaan. Ik ontwikkelde mezelf.  

Nadat ik met NLP in aanraking kwam maakte ik ineens veel grotere stappen. Stappen die ik nooit had durven dromen. Ik besefte dat ik mezelf aldoor had geblokkeerd. Ik had een andere, positievere kijk gekregen op mezelf en de wereld om me heen. Ik kreeg meer plezier en voelde me er goed en ontspannen bij. En dat kwam bij mij vooral omdat ik anders keek naar de wereld om me heen en beter met mezelf communiceerde!

Daardoor ga je ook beter met anderen communiceren.